Om ditt första besök

Vid första besöket inleds detektivarbetet med att ta reda på vilken kost och näring du mår bra av. Vi utgår från en hälsoanalys som du har fyllt i. Den ger mig en bra bakgrund om din hälsa, varför du är här, samt vad du vill få ut av ditt/dina besök. Räkna med att första besöket tar en timma för barn och två timmar för vuxna. Som hjälp använder jag mig av ansiktsanalys samt bioresonans. Utöver det kan ytterligare tester vara relevanta för en fullständig analys. Utifrån det skräddarsyr vi en plan för kost och näring som passar just dig.

Om mig

Jag är fullt övertygad om att man med den perfekta näringen och den perfekta motionen inte blir sjuk (Hippokrates). I stället för att bota enstaka symptom ser jag till helheten för att hjälpa dig att optimera din hälsa.

Utöver att ha läst Basmedicin är jag Diplomerad Kost- & Näringsterapeut vid Nordiskt Näringscenter. Jag är dessutom certifierad i BioTeks matintoleransanalyser samt Trace Elements hårmineralanalyser. Vidare har jag genomfört grundkursen i Bioresonans med Oberondär jag också är med i ett forum för kontinuerlig fortbildning. 

Jag är medlem i och försäkrad genom Näringsmedicinska Terapeutförbundet, NMTF. "Medlemmarna i Näringsmedicinska Yrkesförbundet är välutbildade, har patient- och ansvarsförsäkringar och följer branschens etiska regler."

Om mina priser

Mitt timarvode för konsultationer är 1000kr/timme (minimum avgift 1000kr), planering och efterarbete ingår. Eventuella tester görs till självkostnadspris.

Kontakt

Adress: Saltsjövägen 7d, 13335 Saltsjöbaden

Email: lisa@hippotherapy.se

Mobil: 0709 615746