Om ditt första besök

Vid första besöket inleds detektivarbetet med att ta reda på vilken kost och näring du mår bra av. Vi utgår från en hälsoanalys som du har fyllt i. Den ger mig en bra bakgrund om din hälsa, varför du är här, samt vad du vill få ut av ditt/dina besök. Räkna med att första besöket tar en timma för barn och en och en halv timma för vuxna. Som hjälp använder vi oss av en rad analysmetoder som du kan läsa mer om på hemsidan.  Utifrån det skräddarsyr vi en plan för kost och näring som passar just dig. Vid behov kan vi även utreda eventuella trauman som kan ligga till grund för fysisk ohälsa samt balansera dina energier. 

Om mig

Jag är fullt övertygad om att man med den perfekta näringen och den perfekta motionen inte blir sjuk (Hippokrates). I stället för att bota enstaka symptom ser jag till helheten för att hjälpa dig att optimera din hälsa med hjälp av kost näring och energibalans.  

Utöver att ha läst Basmedicin är jag Diplomerad Kost- & Näringsterapeut vid Nordiskt Näringscenter. Jag är dessutom certifierad i BioTeks matintoleransanalyser samt Trace Elements hårmineralanalyser. Vidare är jag utbildad att arbeta med Bioresonans med Oberon där jag också är med i ett forum för kontinuerlig fortbildning. Däröver har jag en Shamanutbildning som hjälper mig att bearbeta trauman och energibalansering. 

Jag är medlem i och försäkrad genom Näringsmedicinska Terapeutförbundet, NMTF. "Medlemmarna i Näringsmedicinska Yrkesförbundet är välutbildade, har patient- och ansvarsförsäkringar och följer branschens etiska regler."

Pris

Mitt timarvode för konsultationer är 1000kr/timme (minimum avgift 1000kr), planering och efterarbete ingår. Priser för eventuella analyser tillkommer. Vid avbokning senare än 1 dygn innan bokad konsultation debiteras fullavgift. 

Kontakt

Adress: Saltsjövägen 7d, 13335 Saltsjöbaden

Email: lisa@hippotherapy.se

Mobil: 0709 615746